Veel gestelde vragen

Betaling

Hoe is de eerste betaling opgebouwd? 
Het bedrag is opgebouwd uit een deel van de installatiekosten, de huurprijs voor de resterende maand en de eerstvolgende maand.

Waarom moet ik een deel van de installatiekosten betalen? 
Je betaalt een deel van de installatiekosten omdat het airconditioningsysteem van Aircoleasen.eu blijft, de installatiekosten echte kosten zijn en omdat we van zekerheid houden. Door uw betaling hoeven we in de huurprijs geen extra risico-opslag te verwerken een blijft uw airconditioningsysteem betaalbaar.

Hoe werkt de maandelijkse incasso? 
Je betaalt de kosten van je huur iedere maand vooruit. Dat betekent dat we iedere maand op de 27e automatisch de huur van je rekening afschrijven.

Ik heb een huur airconditioning aangevraagd, wanneer moet ik betalen? 
Na het aanvragen wordt er een acceptatietoets uitgevoerd binnen 24 uur. Wanneer je geslaagd bent, krijg je hier een mail over met de overeenkomst en een betaalverzoek voor de eerste betaling. Mocht je deze mail niet ontvangen hebben (ook niet in je spam?), neem dan contact op met info@aircoleasen.eu.

Montage / installatie

Wanneer wordt mijn product gemonteerd? 
Na de ontvangst van de 1e betaling maken wij een afspraak met u om te komen monteren.
Dit zal altijd ingepland worden nadat de 14 dagen van het wettelijke herroepingsrecht is verstreken, tenzij u schriftelijk (mag per email) heeft aangegeven geen gebruik te willen maken van dit herroepingsrecht.
We monteren van maandag tot en met zaterdag tussen 7.30 en 18.00 uur en op zondag tussen 9.00 en 17.00 uur. Zorgt u dat er iemand thuis is?

Gedurende de huurperiode

En wat als ik me bedenk? 
Je mag de huurovereenkomst voorafgaand aan de installatie binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden ontbinden.

Kan ik mijn huur stopzetten? 
Na de afgesproken huurtermijn is het mogelijk om de huur maandelijks kosteloos op te zeggen.

Kan ik mijn huur aan iemand anders overdragen? 
Ja, dat kan. Neem hiervoor contact met ons op.

Wat doe ik bij schade of een defect? 
Wij doen ons best om uw airconditioningsysteem zo snel mogelijk te repareren. Mocht dat niet lukken, dan zorgen we binnen een redelijke termijn voor een vervangend product.

Ik ga verhuizen, wat nu? 
Geen zorgen, in de algemene voorwaarden staan uw mogelijkheden.

Waarom biedt Aircoleasen.eu huren aan? 
Aircoleasen.eu wil het voor klanten makkelijker maken om te beschikken over een kwalitatief apparaat. Bijvoorbeeld omdat je oude kapot is en je geen nieuwe wil aanschaffen. Of omdat je graag over een energiezuinig apparaat beschikt voor een toegankelijke maandprijs.

Word ik eigenaar van het apparaat als ik een airconditioningsysteem huur bij Airco-leasen.eu? 
Nee, Aircoleasen.eu blijft juridisch gezien eigenaar van het apparaat gedurende de duur van de huurovereenkomst.

Mag ik een huur afsluiten voor iemand anders? 
Nee, het is alleen mogelijk om een huur af te sluiten voor jezelf. Let op: je moet 18 jaar of ouder zijn om een huur af te kunnen sluiten.

Kan ik meerdere huurovereenkomsten tegelijkertijd afsluiten? 
Je kan meerdere airconditioningsystemen afsluiten gedurende de looptijd.

Is het mogelijk om zakelijk een huur af te nemen? 
De huur is vooralsnog alleen af te sluiten door particuliere klanten.

Privacy

Wat doet Aircoleasen.eu met mijn gegevens die ik invul in het aanvraagformulier? 
Aircoleasen.eu gebruikt de gegevens voor een acceptatietoets. Deze toets wordt uitgevoerd en geeft ons inzicht of je aan de maandelijkse betaalverplichting kan voldoen. De gegevens uit de acceptatietoets slaan we niet op, we registreren alleen dat we de toets hebben uitgevoerd. Wil je meer weten? Bekijk dan ook de algemene voorwaarden.

Krijg ik een BKR registratie als ik een huur neem bij Aircoleasen.eu? 
Nee, we gebruiken je gegevens alleen voor de acceptatietoets en zullen ze ook nooit aan derden verstrekken

Scroll naar boven